Encaustic Art

Als Encaustic & Art Coach®, vind ik intuïtief wasschilderen een prachtige manier om nieuwe inzichten te verkrijgen.
Encaustic Art is een techniek waarbij je met een schildersijzer (een klein strijkijzertje) en blokjes bijenwas een wastekening maakt. De bijenwas wordt op het strijkijzertje gesmolten en zo kun je de mooiste wastekeningen maken. Het is een eenvoudige techniek, ook voor kinderen vanaf acht jaar.

Bij deze manier van intuïtief schilderen, gaat het om contact te maken met je gevoel. Het is belangrijk dat je de controle los laat en de wastekening ‘Laat ontstaan’. Deze tekeningen worden niet vanuit je denken gemaakt, maar met je hart. We zijn gewend om oplossingen te bedenken vanuit ons hoofd. Met Encaustic Art stem je af op je gevoel, waardoor je mooie nieuwe inzichten kunt krijgen.

De tekening wijst je als het ware de weg en de uitkomst is steeds weer verrassend en vernieuwend. Je kunt ervoor kiezen om in mijn praktijk zelf een wastekening te maken of  de tekening door mij te laten maken.

Samen kijken we wat de wastekening laat zien en samen gaan we op zoek naar de boodschap die in de tekening zit verborgen. Deze boodschap is altijd persoonlijk en zal ieder moment van jouw leven anders zijn.

Het inzicht wat je hierbij krijgt, geeft je een andere kijk op een vraag of thema waar je al langer mee rond loopt.

Intuïtieve Wastekening op afstand laten maken
Ook is het mogelijk dat ik naar aanleiding van jouw vraag een persoonlijke wastekening op afstand maak. Ik schrijf hierbij een persoonlijke boodschap met schrijfvragen. Deze Wastekening kan als een leidraad en bekrachtiging in jouw proces werken. 

error: De inhoud van deze website is beschermd!