Creatieve coaching

Wat is Creatieve Coaching en hoe kan ik jou begeleiden?

Hoe het nu vaak gaat…
In onze maatschappij leer je om oplossingen te bedenken met je hoofd.
Daardoor denk je veel na over van alles en nog wat, je piekert wat af en zo loop je uiteindelijk vast…

Maar hoe zou het zijn als…
–  Je weer mag gaan kijken als een kind! Als juf heb ik 30 jaar met jonge kinderen gewerkt. De mooiste leermeesters zijn kleuters. Ze zijn puur en echt. Ze staan open voor nieuwe ervaringen. Ze zijn nieuwsgierig, speels, avontuurlijk en leergierig. Ze reageren vanuit hun gevoel. En dat is wat wij door de jaren heen zijn kwijt geraakt. En dat is jammer. Maar het goede nieuws is dat iedereen dit gevoel terug kan vinden.

–  OOK JIJ kan weer contact maken met jouw gevoel.

–  Alle antwoorden zitten al in jou. Soms moet je er naar op zoek. Door creatief bezig te zijn, maak je contact met je intuïtie en je gevoel.

–  Iedereen kan het. Er bestaat geen goed of fout. Het gaat om inzichten en ideeën waar jij mee verder kunt gaan.

–  Ik ondersteun jou in dat proces. Samen gaan we op zoek naar jouw antwoorden, zodat jij Stralender en Vrij in het leven kan gaan staan.

Mijn Ervaring
–  Creatieve Coaching; Intuïtief werken met steeds als doel om jou contact te laten maken met jouw intuïtie waardoor je nieuwe inzichten krijgt, die jou bekrachtigen en waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. Dit doe ik op een integere, liefdevolle manier met respect voor de persoon die jij bent. 

Ik heb meerdere opleidingen gevolgd en neem natuurlijk mijn levenservaring en mijn ervaring als Leerkracht hierin mee o.a.: 

–  Encaustic & Art Coach®, ik ben door Centrum Close2Nature opgeleid. Een Encaustic & Art Coach® is een coach die respect heeft voor de Aarde en alles wat er op leeft. Ik kijk naar mijn werk op een holistische wijze, volg het weten van mijn Hart. Ik neem spiritualiteit als vanzelfsprekendheid mee en zet dat op een gegronde wijze in de praktijk neer. Daarbij altijd denkend aan de woorden ‘Do I Practice what I preach?’ Persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, groei en eigen-wijsheid serieus neemt. Ik werk op een open, eerlijke en integere manier. Daarnaast heb ik het ‘&’-teken staan, dat betekent dat ik het specialisatie jaar heb afgerond. Ik kan jou naast coachen met Encaustic art ook begeleiden bij het intuïtief schilderen volgens The Art Of Allowing, ofwel De Kunst van het Toelaten.

–  Creatieve Coachopleiding bij Intence Opleidingen.

–  Intuïtief schrijfster; Ik schrijf eigen intuïtieve teksten. Mijn inspiratie komt voort uit eigen ervaringen, verhalen die anderen mij vertellen, de mensen die ik ontmoet. Alles wat mij raakt en inspireert ‘roept’ mij om verteld te worden. Deze verhalen of gedichten kunnen je raken, herkenning geven, een glimlach, een AHA-moment. Het kan je het gevoel geven dat je niet ‘de enige’ bent. Het kan je steun geven en nieuw inzichten brengen.

–  Cursus tot Wondercoach. Werken met Wonderspel.

–  Spiritueel en intuïtief coachen bij Stichting BIS Bewustwording en Integratie van Spiritualiteit 
–  Zie mijn achtergond en ervaringen op mijn LinkedIn Profiel

Intuïtief schrijven

Intuïtief schrijven; Door te schrijven vanuit jouw gevoel maak je contact met jouw innerlijk stem, die jou de mooiste inzichten geeft.

Zie in webshop

Encaustic Art

Encaustic Art; schilderen met bijenwas. Op intuïtieve wijze maak je contact met jouw innerlijke stem en neem jij mooie inzichten voor jezelf mee naar huis.

Zie in webshop

De kunst van toelaten

De Kunst van het Toelaten (Art of Allowing) Contact maken via het schilderen met jou eigen wijsheid en intuïtie. Jouw verhaal toont zich op het doek. Jouw schilderij werkt verdiepend, versterkend en als een Anker om jou steeds weer te herinneren aan jouw unieke talenten. aan de mooie persoon die jij bent.

Zie in webshop

Moodboards

Moodboards maken over verschillende thema’s. Gebruik maken van visuele beelden en woorden die jou versterken en bekrachtigen. 

Zie in webshop

Wonderspel

Wonderspel; Een intuïtief spel wat jou contact laat maken met jouw wensen en verlangens en een mooie handreiking geeft om jouw wens waar te maken.

Zie in webshop

Besloten Facebookgroepen

Online besloten Facebookgroepen met verschillende thema’s. Vanuit jouw vertrouwde omgeving kun je thuis werken aan je persoonlijke ontwikkeling op jouw tijd en verbinding maken met gelijkgestemden.

Zie op Facebook

Intuïtieve wastekening

Op afstand kun je intuïtieve wastekeningen aanvragen met persoonlijke boodschap en/of versterkend verhaal door mij geschreven.

Zie in webshop

Creatieve workshops

Workshops vanaf twee tot zes personen met bovenstaande werkvormen (behalve Intuïtief schilderen volgens de Kunst van het Toelaten).

Zie in webshop

error: De inhoud van deze website is beschermd!