Ervaringen de "Kunst van het Toelaten"

Roos van Lochem 24-2-2019 

“Marieke is zo'n lieve spontane betrokken vrouw. Ik doe mee met de online cursus Pennenstreek. Marieke komt snel tot de kern van waar het omgaat in je processen en door de prachtige wastekening en schrijfoefeningen wordt veel duidelijk en krijg je handvatten aangereikt om verder te kunnen. Echt een aanrader!”

 

Marion Onland-ter Huurne 6-2-2019 

“Dankjewel Marieke voor de prachtige wastekening met mooie uitleg! Heel bijzonder zoals je alles weet te benoemen! Ik ben er echt door geraakt!”

Corrie Drissen 2-2-2019

“Ik hen pas online "follow your own star" bij Marieke gedaan.
 ik kan het iedereen aanbevelen ❣ 
 Net als bij intuïtief tekenen , is ook schrijven een vorm van dichter tot jezelf komen en je jezelf nog beter leren kennen .
 Marieke is een liefdevolle begeleidster, die het jou gunt om je “ster” te volgen. En ze maakt prachtige kunst, waar je van mee mag genieten.”

 

Barbara van den Berg 30-12-1218

“Marieke kwam "toevallig" op mijn pad, via FB. Ik heb mij uit nieuwsgierigheid spontaan opgegeven, voor de "Write en Discover" ter ere van haar verjaardag. Het leek en is achteraf dan ook, een mooie aansluiting, op mijn cursus heartjournaling. De afgelopen weken, heb ik mooie inzichten gekregen, waarmee ik aan de slag kan. Marieke is gewoon lekker down to earth, en helpt je om antwoorden te krijgen. Door je dieper na te laten denken, over de inzichten, die je kreeg aan de had van haar wastekeningen. Marieke bedankt.”

 

Anja Knuist 30-01-2018

“Ik heb een hele mooie wastekening mogen ontvangen met een mooie uitleg en de juiste vragen. Ook heb ik een creatieve online cursus gedaan, die me inzicht heeft gegeven en waar er oude dingen loskwamen, waardoor ik weer vooruit kan.”

 

Christel- Stephan Philippaerts-Munters 30-01-2018

“Dank je voor de prachtige energetische tekening die je maakte voor mij Marieke . Hier heb ik heel wat belangrijke voeding door mogen ontvangen .

Ook dank je lieve Anja Knuist om me zo een prachtig geschenk te laten ontvangen.”


Hendrika Lichtenberg 25-11-2018

“Marieke je geeft uitstraling bij boodschap waar je uit kiest waar je goed bij voelt dank je wel. Ik heb een hele mooie wastekening mogen ontvangen met een mooie uitleg en de juiste vragen. Ook heb ik een creatieve online cursus gedaan, die me inzicht heeft gegeven en waar er oude dingen loskwamen, waardoor ik weer vooruit kan”


Jeanette Ehlhardt-Kleijn 19-11-2018

“Vorige maand ben ik bij Marieke geweest voor een coach sessie waarbij zij intuïtief een Encaustic wastekening voor mij heeft gemaakt. Dit naar aanleiding van een thema welke ik had ingebracht. Zo bijzonder hoe tijdens de sessie onze energie voelbaar was en werd weergegeven via de was op het vel papier die uit deze energie ontstond. De tekening raakte mij direct heel diep en ik kon er veel details uithalen. Ik kreeg de tekening mee naar huis met een aantal tips van Marieke om thuis verder mee op ontdekkingsreis te gaan. Inmiddels heb ik via deze sessie heel veel waardevolle inzichten gekregen over mijn thema Zichtbaarheid waar ik verder mee kan. Dankjewel Marieke Stolk-Smits♥”

 

Claudia Goossens 23-11-2018

“De Bodydrum sessie was een mooie ervaring, maar vooral Marieke is warm en zorgzaam. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Echt een aanrader als je voor jezelf wil kiezen.”

 

Analine Gorissen 15-10-2018

 “Vandaag heb ik mijn wastekening mogen ontvangen die ik gewonnen had met mijn quote. Zo mooi en veel zeggend was ze. Ik ben nieuwsgierig welke antwoorden er in mij opkomen op de meegeleverde vragen. 
 Dankjewel Marieke voor deze prachtige tekening!”


Jeanette Kuper 16-16-2017

“Lieve Marieke. Dankjewel voor de mooie Wastekening. Ik zie er zoveel moois in. Ook de persoonlijke boodschap is prachtig daar kan ik wat mee. Ik zal de tekening een mooi plekje geven. Lieve groetjes Jeanette.”

 

Astrid Brandt 4-03-2017

“Marieke geeft je tijd, aandacht, inspiratie, motivatie, inzicht, creativiteit. Zij doet dat met veel respect met, vanuit en op haar gevoel. Een mooi cadeau voor jezelf!”

 

Anja Rozen 12-09-2017 

“Intuïtief waxpainting was leuk, ontspannend, gezellige praktijkruimte.”

 

Jeanine Spruit 23-06-2016

“Lieve Marieke, ontzettend bedankt voor je prachtige wastekening met een boodschap erbij. 
 Dat je nog heel lang ons mag verblijden met je mooie inspirerende teksten waar wij kracht uit mogen halen.”

 

Ria van den Bosch 1-09-2016

“Vandaag een hele mooie wastekening gekregen van m’n lieve vriendin Marianne, ik ben tot tranen toe geroerd. 
 Zo bijzonder zo treffend.
 Dank je wel Marieke”

 

Sherrol van Wijnaldum 15-12-2016

“Ik heb de cursus Love Yourself First gevolgd. En het was een mooie ervaring. Als je blokkades hebt of tegen momenten aanloopt in het dagelijks leven waar je lastig mee om kan gaan dan is deze cursus zeker een aanrader. Marieke laat je nadenken over je gevoelens en hoe je ermee omgaat. En wat ook geweldig is, de mooie wastekeningen die ze maakt vanuit haar gevoel gericht op jou. Echt fantastisch hoeveel ze eruit haalt en wat klopt!”


Monique van de Velde 13-04-2016

“Bedankt voor de mooie wastekening. De kleuren groen en blauw erg mooi. Zag er 2 vogeltjes in. Het zwarte erin is abstract. Ik kan er verder niet iets in zien doet me denken vanuit het donker naar het licht. Dank je wel.”

 

Liesbeth Puijk 14-2-2017

“Goedemiddag Marieke ik mocht een was tekening zien van mijn vriendin die ze had gewonnen. Zo prachtig wat we daar allemaal uit konden halen. We deden dat ieder apart en kwamen op veel dezelfde dingen uit. Mijn vriendin is hier heel blij mee en ik voor haar. Dit is om te koesteren, vandaar hier mijn complimenten.
 Groeten Liesbeth”

 

Sandra Klunder 1-1-2017

“Lieve Marieke,
 Ik weet dat ik al eerder hier iets heb geschreven, maar ik wil je bij deze gewoon nog een keer heel erg bedanken voor de inzichten die je mij en vele anderen hebt gegeven in 2016. 
 Ook heb ik 2x een online 'thema/traject' bij je mogen volgen en deze zijn zo leerzaam en fijn geweest... 
 Hier van ga ik veel meenemen en toepassen in 2017. 
 Vooral de bijenwastekening met bijbehorende tekst heeft indruk op mij gemaakt! 
 Nogmaals heel erg bedankt voor alles! 
 Liefs Sandra Klunder”

 

Sandra Klunder 24-10-2016

“Lieve Marieke,
 Ik volg je met name op FB. En ik vind vooral de afbeeldingen op gevoel kiezen zo ontzettend mooi elke keer! Altijd is de tekst die bij de afbeelding die ik kies helemaal raak en passend in mijn leven... Heel bijzonder!
 Daarnaast vind ik ook je "kaartjes acties" Zo leuk!
 Heb al vele nieuwe inzichten gekregen sinds ik je site ken! Dank je wel daarvoor!!
 Ga zo door! Heel veel succes met alles!!
 Liefs Sandra”
24-10-2016

 

Karin Ruigrok 16-7-2015

“Lieve Marieke,
 Je hebt hard gewerkt om je eigen bedrijf op te zetten en je hart te volgen. De website ziet er fantastisch uit! Ik weet zeker dat je veel mensen kunt helpen en ze een steuntje in de rug kan geven, het is iets wat helemaal bij je past. 
 Veel geluk en succes met Stralend & Vrij! Xxx 

Karin Ruigrok”
 

Anneke van Dingen 28-5-2015

“Lieve Marieke,
 Vanaf de zijlijn heb ik je worsteling gezien. Dat viel niet mee. Maar wat heeft het je veel opgeleverd! Je bént Stralend en Vrij! 
 Een prachtige website en inspirerende berichten op Facebook. Gefeliciteerd!!
 Liefs,
 An x”


Tim Stolk 18-5-2015

“Het is een grote stap voor je geweest om uit het onderwijs te stappen en iets te gaan doen waar je hart ligt. De website ziet er mooi uit en is een voorbeeld van je doorzettingsvermogen :) Ik wens je veel succes toe en ik weet zeker dat het je gaat lukken.
 Groetjes je zoon Tim”